Anunt Conferinta Proiect POSDRU 59384

Fundatia CRED, Centrul Romano-Elvetian pentru Dezvoltarea Sistemului de Sanatate in calitate de solicitant, împreuna cu Scoala Nationala de Sanatate Publica, Management si Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti, S.C Advanced Thinking S.R.L. si Spitalul Universitar din Freiburg  in calitate de parteneri  deruleaza  proiectul strategic "Centre Regionale de Excelenta in Domeniul Imbunatatirii Performantei Proceselor din Sistemul de Ingrijiri de Sanatate din Romania",  care beneficiaza de cofinantarea Fondului  Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

In cadrul proiectului, ce are ca scop general cresterea gradului de adaptabilitate si flexibilitate a personalului si a managerilor din domeniul ingrijirilor spitalicesti, prin implementarea unor concepte inovatoare de optimizare si cost-eficientizare a proceselor, se organizeaza o conferinta pentru diseminarea rezultatelor. In cadrul evenimentului vor fi prezentate proiecte de îmbunatatire a proceselor care au fost implementate la nivelul centrelor regionale pilot, iar în cadrul Forumului International prilejuit de prezenta unor experti internationali in domeniul îmbunatatirii proceselor, se vor organiza grupuri de discutii pe teme de actualitate. Conferinta se desfasoara în perioada 8-9 noiembrie 2012 la Bucuresti, Hotel Ramada Plaza.


Accesul la lucrarile conferintei este gratuit datorita cofinantarii oferite de FONDUL SOCIAL EUROPEAN. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la telefon/fax: 021.311.12.47Online Drugstore,cialis 80 mg side effects ,Free shipping,sildalis online bestellen,Discount 10%System.String[]